SeXmocionS

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

1r ESO

Secundària
Objectius: 

Afavorir la bona salut sexual millorant el coneixement i la gestió de les emocions.
Millorar el benestar emocional i educar en la igualtat i el respecte sexual.

Descripció: 

La sexualitat està molt lligada a les emocions. Oferim aquest taller introductori a les emocions lligades a la sexualitat, en l’etapa del desenvolupament psicosexual on sovint les emocions costen d’identificar i de gestionar.

• La metodologia és dinàmica amb una posada en comú i reflexió sobre com les emocions influeixen en la sexualitat. La sessió s'acabarà amb uns minuts d'atenció plena i relaxació.

Requisits: 

Està dirigida a l'alumnat de 1r d’ESO.
És necessari que abans o un cop finalitzada l'activitat
els tutors facin un treball de reforç adreçat als alumnes.

Calendari: 
Segon trimestre escolar.
Horari: 

 Concertar activitat trucant a l'equip tècnic

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Salut i Ciutadania
Persona de contacte: Sonsoles Jiménez
Adreça: C/Ample, 13, 43202, Reus
Telèfon: 977 010 040
Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.