Punt de voluntariat de Reus

Què és?

És un servei municipal que informa, assessora i orienta les associacions i les persones individuals sobre el VOLUNTARIAT.

Els objectius del Punt de Voluntariat són:

  • Donar visibilitat i reconeixement social a l'acció voluntària que fan entitats i persones individuals, com a expressió de ciutadania activa.
  • Coordinar i sumar esforços entre les entitats i l'Ajuntament de Reus en la promoció del voluntariat.
  • Aportar instruments i recursos formatius per millorar els coneixements i aptituds dels voluntaris i les seves entitats.
  • Ampliar el nombre de voluntaris de la ciutat i obrir-lo a nous perfils.

Quin servei ofereix?

 A les associacions:

  • Orientació i suport individualitzat en gestió associativa per a l'elaboració i posada en marxa de projectes de voluntariat, compromisos de col·laboració, assegurances, mètode de treball amb el voluntariat, formació i contacte amb persones interessades a col·laborar voluntàriament amb vosaltres.
  • Espais de treball per compartir amb altres entitats.
  • Informació sobre activitats formatives que us puguin interessar.

A les persones individuals i col·lectius interessats en el voluntariat:

  • Informació sobre el tipus d'entitats i projectes que es desenvolupen a Reus.
  • Posar-los en contacte i col·laborar, puntualment o periòdicament, amb alguna entitat de Reus en la mesura de les preferències, disponibilitats, habilitats i motivacions.
  • Informació i assessorament sobre cursos de formació en l'àmbit del voluntariat i l'associacionisme.

On es troba?

Al Centre Cívic del Carme (Plaça de la Patacada, 10).  

Quin és l’horari d’atenció al públic?

Dimarts de 17.00 h a 19.00 h i dijous de 10.00 h a 12.00 h

Correu electrònic: [email protected]

Videos Relacionats:
Centre Cívic del Carme
Plaça de la Patacada, 10
Tel. 977 010 051

Horaris: De dilluns a divendres de 8:00 h a 22.00 h. Juliol i agost: de 8 a 15h.

Plaça de la Patacada, 10


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.