Centres Cívics

Interior del Centre Cívic del Carme.

Els Centres Cívics són equipaments municipals al servei del ciutadà. Amb una xarxa de sis Centres Cívics a la ciutat, volem:

  • Acostar l’administració local a les persones.
  • Afavorir la participació dels ciutadans.
  • Donar suport a les entitats locals i crear teixit associatiu.
  • Potenciar la cultura.
  • Crear complicitats entre diferents agents de la ciutat.

Són espais de proximitat i per això estan repartits en sis punts de la ciutat, per estar més a prop de les persones.

Són un punt de trobada per a la participació ciutadana, on les entitats i associacions de diversos tipus –de dones, veïns, gent gran, juvenils, excursionistes, cultura...- poden reunir-se de forma habitual i desenvolupar les seves activitats.

Faciliten l’accés al coneixement i a la cultura i afavoreixen el creixement de les persones, a partir de cursos i tallers per a tots els gustos i inquietuds, per a grans i per a petits. Acosten a la ciutat, noves formes de veure la vida a través d’exposicions, cicles de xerrades i conferències.

 

Més informació...

Tota la informació sobre l'activitat i la programació dels centres cívics a http://centrescivics.reus.cat/

També podeu seguir els Centres Cívics de Reus a Facebook i informar-vos-en del dia a dia, consultar fotografies, etc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.