Polítiques d'igualtat

Les Polítiques d'Igualtat segueixen en funcionament per l’existència de desigualtats entre les persones que demostra que avui en dia encara s'ha de seguir treballant a nivell local per a que aquesta sigui real. L'administració local, com a representant de la ciutadania, ha de vetllar per aconseguir aquest objectiu d'una manera formal i efectiva. Cal una societat més equitativa on es vegin cobertes les necessitats de tots els sectors de la població, motiu pel que és important involucrar tant les polítiques locals, a nivell de tots els departaments de forma transversal, com a la societat civil. S'han de descobrir noves maneres de fer i de relacionar-se amb una sensibilitat especial.

Per tal de facilitar a la ciutadania i treballar de forma conjunta en la tasca de la igualtat d'oportunitats l'Ajuntament de Reus desenvolupa els projectes següents:

  • Polítiques de Gènere
  • SIAD
  • Casal de les Dones
  • Consell municipal de polítiques de géneres
  • Referents d'igualtat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.