Convocatòries de Premsa

Cerca convocatòries de premsa

E.g., 24/04/2024
E.g., 24/04/2024
Dijous, 25/04/2024
Hora:
11:00
Lloc:
Centre Cívic Mestral
Adreça:
Avinguda de Barcelona, 6, Reus
Motiu:

Presentació de la Guia TRIC sobre l'ús saludable de les Tecnologies de la Relació, la Informació i la Comunicació.

 

Tot seguit, a les 11:30h, al mateix lloc, inici de la jornada monogràfica sobre els usos de les pantalles i les xarxes socials en l'àmbit de la sexualitat.

Assistents:
Enrique Martín, regidor de Salut i Esports, i els representants de l'entitat Eines Serveis Socioeducatius: Ester Angelats Flores, Mariona Martínez Santiago i Juan Antonio Barrero Ruiz.
Dimecres, 24/04/2024
Hora:
12:00
Lloc:
Carrer de la Sardana, 6
Adreça:
Carrer de la Sardana, 6, 43205 Reus, Tarragona
Motiu:

Desplegament de la Comunalitat el Rusc i la Comunalitat Urbana Reus Sud, els dos projectes de col·laboració pública-comunitària per fomentar l’economia social i solidària que es porten a terme a Reus amb el suport del programa Comunalitats Urbanes del Departament d’Empresa i Treball.

Assistents:
Òscar Subirats, regidor d'Empresa, Ocupació i Jormació; Juli Silvestre, director general d’Economia Social i Solidària de la Generalitat de Catalunya; Ricard Aragonès, en representació de la Comunalitat Reus Sud i Irina Ravelo, de la Comunalitat El Rusc.
Dimecres, 24/04/2024
Hora:
11:00
Lloc:
Sala de Premsa. Ajuntament de Reus
Adreça:
Plaça del Mercadal, 1, 43201 Reus, Tarragona
Motiu:

Presentació de la jornada d'activitats per promoure el reciclatge de l'orgànica que es portarà a terme amb motiu de la Setmana Internacional del Compostatge.

La roda de premsa es podrà seguir en directe pel següent enllaç: https://www.reus.cat/SalaDePremsa

Assistents:
Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat.
Dilluns, 22/04/2024
Hora:
16:00
Lloc:
Sala de Premsa. Ajuntament de Reus
Adreça:
Plaça del Mercadal, 1, Reus.
Motiu:

Selecció del barri Fortuny per participar al projecte pilot "Barris amb futur"

Assistents:
Sandra Guaita, alcaldessa de Reus; i Anabel Martínez, regidora de Serveis a les persones i Drets socials.
Dijous, 18/04/2024
Hora:
11:00
Lloc:
Biblioteca Central Xavier Amorós
Adreça:
Carrer de l'Escorxador, 1, Reus
Motiu:

Presentació del programa d'activitats previst per a la celebració de la Diada de Sant Jordi 2024, les novetats editorials, la revetlla literària amb els autors locals i tota la informació de les parades del dia 23 d'abril

Assistents:
Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística
Dijous, 18/04/2024
Hora:
10:00
Lloc:
Fira Reus (Foyer Marià Fortuny)
Adreça:
Av. de Bellissens, 40, 43204 Reus, Tarragona
Motiu:

Aquest dijous, 18 d’abril, obre les portes la fira Camins d’FP 2024. A les 10 h, està previst que les autoritats visitin la fira i es facin una foto de família a l'Espai Sorigué, ubicat al Foyer Marià Fortuny de FiraReus Events. A continuació s'atendrà als mitjans de comunicació.

Assistents:
Òscar Subirats, regidor d’Empresa, Formació i Ocupació; Pilar López, regidora d'Educació i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus i representants d'altres institucions organitzadores.
Dimarts, 16/04/2024
Hora:
11:15
Lloc:
REDESSA Viver
Adreça:
Camí de Valls, 81 43204 Reus
Motiu:

Presentació del nou programa "Crear i connectar, l'espai per potenciar el teu negoci", impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement.

Assistents:
Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement; Natàlia Guinjoan, Delegada d’Autoocupació a Tarragona i Nando Coronado, emprenedor i CEO fundador d'Avanza Coach i cofundador i president de la comunitat empresarial BeWe Comunity.
Dimarts, 16/04/2024
Hora:
10:00
Adreça:
Carrer de Francoli, sn, Reus
Motiu:

Prova pilot amb contenidors intel·ligents

Assistents:
Daniel Marcos, regidor de Via Pública
Dilluns, 15/04/2024
Hora:
11:30
Lloc:
Estació Enològica
Adreça:
Passeig de Sunyer, 4 - 6, Reus
Motiu:

Presentació de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs Ganxet de Reus 2024

 

L'acte comptarà amb una degustació d'arròs ganxet maridat amb vins del Celler Mas Vicenç

Assistents:
Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat; Víctor Perales, president de l’AEH Reus; Xavier Ferré, representant del Celler Mas Vicenç; Santos Martínez, representant de Nomen Foods, i Ester Gomis, presidenta de la DOP Avellana de Reus
Dilluns, 15/04/2024
Hora:
10:30
Lloc:
Fundació Rosa Maria Vivar
Adreça:
Av. D'Antoni Planas i Marca, 13, Reus
Motiu:

Presentació de la campanya de revisions cognitives que du a terme l'Associació Alzheimer i Altres Transtorns Neurocognitius de Reus i Baix Camp

Assistents:
Enrique Martín, regidor de Salut i Esports; Cori Sánchez, Presidenta de l’Associació d’alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius, i Margarita Torrente, Coordinadora de l’àrea de Neuropsicologia de l’Institut Lerín Neurocognitive

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.