Pla estratègic Reus Horitzó 32

Reus Horitzó 32

El Pla Estratègic de Ciutat “Reus Horitzó 32” és la proposta del Govern de Reus presentada al 2022 per projectar la ciutat a 10 anys vista i facilitar l’impuls d’iniciatives de ciutat a llarg termini.

Descarrega't el pla estratègic RH32L’elaboració del Pla Estratègic de Ciutat s'estructura en les fases següents:

  • Diagnosi de ciutat: a partir de dades i documents ja existents a l’Ajuntament i també amb la participació externa d’agents socials i econòmics de la ciutat.
  • Definició de la ciutat a 10 anys vista: implica la creació de diversos espais de reflexió i participació per recollir la mirada de la ciutadania.
  • Estratègia per aconseguir la ciutat definida, amb la concreció d'objectius i accions.
  • Seguiment per avaluar-ne el compliment.

Participació

El Pla Estratègic de Ciutat Reus Horitzó 32 ha comptat amb la participació de la ciutadania. Amplia la informació sobre «Reus Horitzó 32» a la pàgina web del pla.

Anar a la web horitzó32.reus.cat

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.