Els pressupostos

El pressupost consolidat (Ajuntament, organismes autònoms i empreses municipals) per a 2022 és de 202.849.910,41 euros

Les grans dades del pressupost consolidat són les següents:

  • Pressupost Ajuntament: 136.359.368,54 euros.
  • Pressupost organismes autònoms: 7.952.588 euros.
  • Pressupost empreses municipals: 72.748.488 euros.
  • Pressupost consolidat: 202.849.910,41 euros.

El pressupost de l'Ajuntament suposa el 63% dels comptes consolidats; el de les empreses municipals el 33% i el dels organismes autònoms, el 4%. El pressupost preveu l’esforç inversor més important dels últims 10 anys. El pla d'inversions consolidat, de l'Ajuntament i tots els seus ens depenents, se situa en els 32,36 milions d'euros.

Seguiment pressupostari

Si voleu accedir a informació sobre seguiment pressupostari, la liquidació del pressupost o els comptes generals, ho podeu fer a través de l’espai del  Portal Reus Transparència i a través del portal específic dels pressupostos de Reus, "Reus Pressupost".

Anar al portal Reus Pressupost

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.