Projectes amb finançament europeu

El Govern de Reus ha impulsat els següents programes i projectes amb finançament europeu:

Projecte d’Especialització per a la Competitivitat Territorial (PECT) Nutrisalt

Logotip NutrisaltProjecte orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització. Impulsat per l’Ajuntament de Reus amb la implicació dels agents d’R+D+i del territori: la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, Eurecat i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA).

Amb un pla d’actuació iniciat el 2018 i que ha tingut com a horitzó el 2020, ha comptat amb un pressupost d’1.924.619 €, cofinançats al 50% amb fons provinents del (PO) FEDER de Catalunya, i amb una aportació del 25% de la Diputació de Tarragona.

WEB Nutrisalt.reus.cat

Boca de la Mina

Logo Passeig Boca de la MinaActuació inclosa dins del PO FEDER 2017-2020, per al creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, centrat en la protecció i el desenvolupament del patrimoni natural i cultural. Ha comptat amb un pressupost de 3,1 M€, finançats a parts iguals entre l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER.

L’actuació al passeig de la Boca de la Mina ha tingut com a objectiu condicionar i dignificar un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental de la ciutat i afavorir-ne tots aquells usos que contribueixin a mantenir-ne la identitat.

WEB bocadelamina.reus.cat

Next Generation  ReusimatgeNext Generation

L'Ajuntament de Reus ha presentat diversos projectes a la convocatòria d'ajuts Next Generation UE, emmarcats en diferents convocatòries dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat, per afrontar les reformes que permetin superar la crisi social i econòmica derivada de la pandèmia Covid-19 i transformar l’economia en clau de futur.

Més informació

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.