Pacte de govern

Roda de premsa acord de govern

El govern de la ciutat el conformen les següents formacions: Junts per Reus (7 regidors), ERC (6 regidors) i Ara Reus (2 regidors).

Els dos eixos principals del pacte de govern són la composició d'un govern de majoria estable, integrat per 15 regidors; i la prioritat del nou executiu és elaborar un pla d'acció municipal que defineixi el full de ruta de l'acció de govern durant el mandat.

Equip de govern

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.