Secundària

Institut Gabriel Ferraté.

Fins a 24 centres conformen l’oferta de secundària, que ha fet un salt significatiu en els darrers anys. D’una banda, pels nous ensenyaments que s’hi imparteixen i, de l’altra, per l’increment d’equipaments.

La ciutat ja disposa d’un centre organitzat d’acord amb una de les modalitats que contempla la nova Llei d’educació de Catalunya, la dels instituts escola. La nova modalitat preveu que l’alumne cursi el cicle infantil, el de primària i el de secundària al mateix centre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.