No reglada

Detall de treballs de fusteria.

L'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell (IMFE) és l’organisme autònom de l'Ajuntament de Reus encarregat d’impulsar la formació no reglada a través de diferents serveis de formació segons el col·lectiu.

Així, ofereix programes formatius subvencionats dirigits a persones aturades per facilitar el seu accés al món laboral, a la vegada que es respon a les necessitats del teixit empresarial del Camp de Tarragona. 

Mas Carandell ofereix, entre altres recursos els programes següents:

  • Cursos de formació ocupacional
  • Programes de formació continuada
  • Cursos de perfeccionament professional
  • Cursos d’alfabetització digital
  • Serveis d’orientació acadèmica i laboral
  • Escola d'adults
  • Formació a través d'Internet

L'oferta sencera es pot trobar al web de l'IMFE Mas Carandell (www.imfe.org).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.