Pla d'Acció Municipal 2019-2023

PAM Reus 2019-2023

Visió estratègica i ordenació. El Govern de Reus ha elaborat el Pla d’Acció Municipal Reus 2019-2023 amb el propòsit de  definir i ordenar les fites que vol assolir durant aquest mandat, i els passos que farà per aconseguir-los. El document és el full de ruta que ha de guiar l’acció de govern en aquests quatre anys, amb l’objectiu de garantir tant la cohesió social, com els projectes i serveis de qualitat que exigeix la ciutadania.

Edició del PAM 2019-2023Quatre eixos

  • Progrés social
  • Espai urbà
  • Desenvolupament econòmic
  • Gestió, organització i planificació
Ara, pots fer seguiment del compliment del Pla d'Acció Municipal Reus 2019-2023 a través d'una plataforma web. Es respon així als compromisos de transparència i de rendiment de comptes davant la ciutadania, que es recullen en el propi document de planificació estratègica. Alhora, s'emmarca en la promoció de la participació ciutadana, que en l'àmbit del PAM es va iniciar amb l'audiència pública per prioritzar les accions recollides al document.
 

Anar a planificacio.reus.cat

Videos Relacionats:
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.