Bucs d’assaig

Els bucs d’assaig del Casal de Joves la Palma són un espai especialitzat en l’àmbit musical que compta amb una sèrie de serveis que volen contribuir al desenvolupament de les inquietuds musicals dels joves. Els bucs d’assaig ofereixen un ampli ventall d’eines de suport, recursos i assessorament per la creació i dinamització musical. 

Els serveis que s'hi poden trobar són:

  • Bucs d’assaig. El Casal de Joves disposa de tres bucs d’assaig totalment insonoritzats destinats al lloguer per hores.
  • Servei d’enregistrament. Estudi d’enregistrament per poder enregistrar maquetes i petits projectes musicals. 
  • Servei d’assessorament. Servei gratuït on podràs demanar tot tipus d’informació assessorament musical: iniciació en el món de la música, difusió i promoció, actuacions en directe, etc.
  • Servei de consignes. Si vens de forma periòdica als bucs, tens la possibilitat de guardar instruments i materials relacionats a unes taquilles de grans dimensions. 

Buc d'assaig.

Tarifes Buc equipat
1 hora 10€
10 hores 80€
Estudi enregistrament 25€/h
Descompte Targeta Jove (-30%)  
1 hora 7€
10 hores 56€
Estudi enregistrament 17,50€/h

 

 

En el cas de grups musicals, per tal d'obtenir descomptes amb la «Targeta jove» caldrà que el 50% del grup la tingui.

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres de 18 a 21h

Contacte
C/ Castellvell, 24 43202 Reus
Telèfon 977 010 268
[email protected]

https://bucs.joventutreus.cat/

 

Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Bucs d'assaig 1666.6 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.