Oficina Jove Baix Camp

A l'OJ trobaràs en un sol espai tots els serveis relacionats amb l’emancipació juvenil. 

  • Servei d’informació juvenil

Informació i orientació general sobre educació i formació, cultura, mobilitat, participació, etc.

També pots venir a fer-te la targeta jove de Reus per a joves, gratuïta pels joves de 12 a 29 anys, o a inscriure’t a les diferents activitats: [email protected].

  • Servei de treball i orientació acadèmica

Assessorament i informació en totes aquelles qüestions relacionades amb el món laboral i la formació. Es dóna resposta a tots els dubtes que puguin sorgir en relació al món laboral, es proporciona orientació, s’acompanya en la recerca de feina i es facilita l’orientació a itineraris formatius.

També hi ha el programa SOJ, de suport i orientació laboral amb dues tècniques referents amb l’objectiu de promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves d’entre 16 i 29 anys amb acompanyaments individualitzats.

[email protected]

  • Servei de Mobilitat Internacional

Assessorament i informació per a joves, entitats i professionals en l'àmbit de la mobilitat internacional: estudis i pràctiques a l'estranger, estades solidàries i de voluntariat, intercanvis internacionals, projectes juvenils, etc..

[email protected]

  • Punt de suport i acompanyament emocional

Atenció individualitzada i suport emocional per a joves d’entre 12 i 20 anys. Es treballen temes com: l'autocontrol, l'autoconeixement, la motivació, la resolució de conflictes, l’autoestima, l’empoderament, etc.

[email protected]

  • Servei d’iniciatives juvenils

Informació, assessorament i dinamització d’iniciatives culturals juvenils: acompanyament en l’organització i realització de diferents actes i orientació sobre creació d’associacions, elaboració de projectes, tramitació de subvencions, finançament, etc.

[email protected]

Horari

A més a Reus pots trobar els següents serveis per a joves:

  • Punt Jove d’atenció a les sexualitats (PJAS)

Orientació i informació sobre amb temes relacionats amb les sexualitats: vincles sexoafectius, plaer i pràctiques sexuals, sexualitats diverses, mètodes anticonceptius, ITS, drets sexuals, GSD, violències, canvis corporals, cicles menstruals, emocions, etc. Amb la finalitat de promoure sexualitats saludables de caràcter preventiu-educatiu i assistencial.

  • Espais Joves

Espais de trobada, oci i socialització per a adolescents on podreu jugar, compartir, fer treballs amb altres joves. Tens tres espais disponibles a la ciutat. I tot de forma gratuïta.

Espai Jove Llevant
Dilluns i dimecres de 16.30 a 20 h
Edat: 11 a 14 anys

Espai Jove Migjorn
Dilluns i dimecres de 16.30 a 20 h
Edat: 11 a 14 anys

Espai Jove la Palma
Dimecres de 17 a 19 h
Edat grup petits: 11 a 14 anys
Grup grans: 14 a 20 anys

Oficina Jove del Baix Camp
Carrer de Castellvell, 24
Tel. 977 010 268 / 977 010 269
Oficina Jove del Baix Camp

Casal de Joves
Tel. 977 010 268 / Whatsapp 002373662

Horaris: De dimarts a divendres, de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous, de 16:30 a 19:00 h.

Carrer de Castellvell, 24


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.