Oficina Jove Baix Camp

A l'OJ trobaràs en un sol espai tots els serveis relacionats amb l’emancipació juvenil. 

  • Servei d’informació juvenil

Informació i orientació general sobre educació i formació, cultura, mobilitat nacional i internacional, participació, etc. A més, servei de viatgeteca on consultar guies de viatge i fer-te els carnets internacionals que necessitis: d’alberguista, ISIC (per estudiants), Teacher.

També pots trobar ordinadors per poder treballar o navegar de forma gratuïta.

[email protected] 

  • Servei de treball i d'emprenedoria

Assessorament i informació en totes aquelles qüestions relacionades amb el món laboral i l'autoocupació. Es dóna resposta a tots els dubtes que puguin sorgir en relació al món laboral, es proporciona orientació, s’acompanya en la recerca de feina i es facilita la posada en marxa de nous projectes empresarials.

[email protected]

  • Servei de Garantia Juvenil

Assessorament i informació en totes aquelles qüestions relacionades amb el programa europeu per a joves de 16 a 30 anys que no estan estudiant ni treballant anomenat Garantia Juvenil. Es dóna resposta a tots els dubtes que puguin sorgir en relació al programa, es fan inscripcions al programa de garantia Juvenil i un seguiment del mateix. 

[email protected]

  • Servei de Mobilitat Internacional

Assessorament i informació per a joves, entitats i professionals en l'ambit de la mobilitat internacional: estudis i pràctiques a l'estranger, estades solidàries i de voluntariat, intercanvis internaconals, projectes juvenils, etc..

mobilitat.baix[email protected]

  • Punt de creixement emocional

Assessorament i informació en temes de salut emocional per a joves d’entre 12 i 20 anys. es treballen temes com: l'autocontrol, l'autoconeixement, la motivació, resolució de conflictes, autoestima, empoderament, etc. 

[email protected]

  • Servei d’iniciatives juvenils

Informació, assessorament i dinamització d’iniciatives culturals juvenils: acompanyament en l’organització i realització de diferents actes i orientació sobre creació d’associacions, elaboració de projectes, tramitació de subvencions, finançament, etc.

[email protected] 

Horari
De dimarts a divendres, de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous de 16:30 a 19:00 h.

[email protected]

www.oficinajove.cat

A més a Reus pots trobar els següents serveis per a joves: 

  • Tarda Jove

Vine per consultar i resoldre els teus dubtes sobre sexualitat, infeccions de transmissió sexual o qualsevol altra cosa que et preocupi sobre aquest tema.

Tots els dijous de 19:00 a 21:00 h. Sense cita prèvia.

T’informem de forma gratuïta i confidencial:
ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva). CAP Sant Pere (Camí de Riudoms 55-57, Reus) 977 323 037. Joves menors de 25 anys

  • Servei de Prevenció de Drogues

Si vols informació sobre drogues, vols conèixer més coses sobre el tema, tens algun amic o amiga que consumeix i vols ajudar-lo, si tu n'estàs consumint... pots venir. T'informarem de forma gratuïta i confidencial. Qualsevol dia, a través de cita prèvia:

· Salut Pública
C/ Ample 13
43202 – Reus
977 010 040

  •  Servei d’habitatge

Busques un pis de lloguer? Consulta la Borsa d'habitatge i els seus serveis. La Borsa d'Habitatge de Lloguer de Reus és un programa de mediació de l’administració pública entre persones propietàries i persones llogateres per fomentar la disposició d’habitatges destinats al lloguer social.

La borsa facilita l’entesa directa i eficaç entre arrendatari i arrendador, ofereix avantatges econòmics, jurídics i tècnics als llogaters i garanties pel que fa al cobrament i al bon ús de l’habitatge als propietaris mitjançant la subscripció d’assegurances de caució i multirisc.

Link d’accés a la borsa d’habitatge: http://borsahabitatge.reus.cat/

Oficina Jove del Baix Camp
Carrer de Castellvell, 24
Tel. 977 010 268 / 977 010 269
Oficina Jove del Baix Camp

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.