Casal de Joves

Què és el Casal de Joves la Palma?
 

El Casal de Joves La Palma és un espai per als joves. Un punt de referència juvenil i un nucli aglutinador de serveis, programacions, relacions i recursos.

Necessites un espai per assajar, voleu muntar un concert, t'agradaria canviar de feina, necessites tramitar una subvenció, t'agradaria fer un curs d'informàtica, busques un espai per estudiar, vols anar de viatge aquest estiu, t'agradaria proposar una activitat... ?Casal de Joves.

Horaris i contacte

De dimarts a divendres, de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous, de 16:30 a 19:00 h.

[email protected]joventut.reus.cat

Serveis que pots trobar al Casal de joves la Palma

 • La Oficina Jove Baix Camp

Oficina que integra tots els serveis d’informació adreçats a joves: servei d’informació juvenil, de treball i emprenedoria, creixement emocional, mobilitat internacional i suport a iniciatives juvenils.

 • Targeta jove

La Targeta Jove és un recurs que ofereix el departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus a tots els i les joves de 12 a 30 anys de la ciutat. Amb aquesta targeta tindràs un seguit d’avantatges i descomptes en diferents comerços de Reus i també en activitats culturals, esportives o de lleure i transport urbà. Pots consultar a la pàgina http://joventut.reus.cat/targeta-jove els establiments col·laboradors.

Per fer la targeta només cal que passis pel Casal de Joves amb el teu DNI i te la farem a l’instant. Aquest servei és gratuït.

 • Autoconsulta

Al Casal pots trobar quatre ordinadors connectats a internet a la teva disposició per poder fer treballs, consultar el correu o poder navegar de forma lliure i gratuïta. 

 • Zona Wi-Fi

El Casal de Joves disposa de zona Wi-Fi gratuïta. Per connectar-te només cal que demanis el teu usuari i la contrasenya. Amb aquest usuari podràs connectar-te a diferents equipaments municipals.

 • Cessió d’espais per entitats i col·lectius

En el primer pis del Casal hi ha dues sales de 37m2 destinades a la realització de tallers, activitats, reunions, etc. L'aula taller té una cuina totalment equipada i l’aula polivalent és totalment diàfana. També pots sol·licitar material com ara portàtil, videoprojector, plasma de 42", etc. 

Reserva un espai del Casal de Joves de La Palma.

 • Oficina d’entitats

El Casal de Joves posa a disposició de les entitats i col·lectius un servei de secretaria. Aquest servei és gratuït i inclou les següents funcions:

 • Una adreça

Possibilitat de donar l’adreça del Casal de Joves per rebre la correspondència ordinària.

 • Un despatx

Un despatx equipat per poder fer trucades, connexió a Internet, fax, etc.

 • Fotocopiadora

La possibilitat de realitzar un nombre limitat de fotocòpies mensuals. Per poder disposar d’aquest servei s’haurà de demanar prèviament al Casal de Joves la Palma.

 • Viatgeteca

El servei de Viatgeteca us facilitarà la informació necessària per realitzar el vostre viatge, mapes, adreces d'interès, allotjaments, etc. Aquest servei us permetrà consultar lliurement el fons d'informació i podreu agafar tot el material repetit i utilitzar el servei de préstec de les guies de tot el món durant el temps que ho necessiteu.

 • Voluntariat Europeu

Si tens entre 18 i 30 anys, ets solidari, compromès amb la societat i vols viure una experiència personal enriquidora pots accedir al Servei de Voluntariat Europeu.
Aquesta experiència ofereix als joves el fet de viure una experiència intercultural, conèixer diferents realitats, donar suport al desenvolupament de comunitats locals i ampliar els coneixements d'un idioma a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat, el treball en equip i la formació en diferents camps.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.