Programes de Joventut


  • EPI JOVE: Espais de participació i informació juvenil

Els Espais de participació i informació juvenil (EPI Jove) és un programa d'informació i dinamització als centres d'educació secundària de Reus. Ofereix informació i recursos sobre temes d’interès juvenil a través de joves de 3rt d’ESO que fan d’enllaç entre el Casal i el centre educatiu.

Enllaç EPI JOVE: http://joventutreus.cat/epi-jove

  • Joves Referents d'Igualtat

La Xarxa de centres per la igualtat és un projecte dut a terme conjuntament pel Casal de Joves i el Casal de les Dones de Reus, que té la col·laboració dels instituts de secundària  de la ciutat i que té per objectiu formar un grup de joves de 4t d’ESO per tal que esdevinguin referents d’igualtat en el seu centre educatiu.

  • Programació d'activitats PLANET REUS

PLANET REUS és un programa d’activitats que es celebra durant tot l'any i promociona l'oci alternatiu i saludable per a joves de Reus. Es programen diferents activitats com ara cursos, tallers, teatre, activitats esportives, activitats nocturnes.
Trimestralment pots consultar les activitats adreçades a joves al web de joventutreus.cat. Si ets una entitat o col.lectiu, organitzes una activitat i t’agradaria que s’inclogui al programa, pots fer-ho omplint  aquest formulari i si en canvi vols proposar una activitat pots fer-ho en aquest enllaç: https://www.joventutreus.cat/planet.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.