Programes de Joventut

  • Consell Municipal de Joves

El Consell Municipal de Joves és un òrgan municipal que fomenta la participació dels joves en la definició de les polítiques de joventut que s’apliquen a Reus. Els seus objectius principals són fomentar la participació, integrar les diferents visions polítiques i facilitar la comunicació entre l'Ajuntament i els joves. 

  • Consell Municipal de Joves de Secundària

El Consell Municipal de Joves a Secundària neix amb la voluntat de donar continuïtat al Consell Municipal d'Infants Ciutadans que ja existeix des de l'any 1999, recollint la veu dels joves de 12 a 18 anys i incorporant-la alhora al Consell Municipal de Joves que ja existeix a la ciutat. El CMJS és un procés participatiu que té per objectiu que els i les joves de Reus coneguin, debatin i facin propostes sobre un centre d'interès que serà diferent cada any. 

  • EPI JOVE: Espais de participació i informació juvenil

Els Espais de participació i informació juvenil (EPI Jove) és un programa d'informació i dinamització als centres d'educació secundària de Reus. Ofereix informació i recursos sobre temes d’interès juvenil. 

Enllaç EPI JOVE: http://joventut.reus.cat/epi-jove

  • Joves Referents d'Igualtat

«Multipliquem les relacions igualitàries» és un projecte dut a terme conjuntament pel Casal de Joves i el Casal de les Dones de Reus, que té la col·laboració d’alguns instituts de secundària  de la ciutat i que té per objectiu formar un grup de joves per tal que esdevinguin referents d’igualtat en el seu centre educatiu.

  • Programació mensual d'activitats

Cada mes pots consultar les activitats adreçades a joves. Tallers, xerrades formatives, actes lúdics, activitats culturals, etc. Si vols organitzar una activitat i t’agradaria que s’inclogui al programa mensual, pots fer-ho omplint aquest formulari.

  • Reussona

El Concurs de Música Jove Reussona és un certamen que té per objectiu promocionar i ajudar a les noves formacions musicals juvenils. Poden participar al concurs totes les bandes, grups o solistes que s'englobin dins de qualsevol estil de música que reuneixin els següents requisits: La mitjana d'edat dels integrants del grup no pot superar els 35 anys i les bandes han de ser del Camp de Tarragona o de les Terres de l'Ebre. 

Resussona: http://joventut.reus.cat/reussona

  • Altersuer

Altersuer és un programa d’activitats que es concentra a la primavera i a l’estiu i promociona l'oci alternatiu i saludable per a joves de Reus. Es programen diferents activitats com ara cursos, tallers, teatre, activitats esportives, activitats nocturnes. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.