Reus sense sexisme

L'Ajuntament de Reus, a través dels departaments de Joventut i de Polítques per la Igualtat, ha elaborat el «Protocol contra les agressions sexistes a les festes populars».

El document vol ser una eina de sensibilització i resposta davant d'una situació sexista i discriminatòria, rebutjant aquestes situacions i atorgant a la comunitat la seva responsabilitat.

El protocol és fruit de la col·laboració amb el col·lectiu «Despertem el feminisme» amb qui l'Ajuntament va començar a treballar el 2016 per promoure una ciutat més igualitària, lliures d'actituds sexistes i discriminatòries, sobretot en el context de festes i d'oci nocturn. El document és alhora una demanda que havien fet els i les joves del Consell de Joves de Secundària del curs 2014-15.

L'Ajuntament de Reus convida les entitats a adherir-se al protocol i a fer-ne difusió amb el suport dels materials que teniu a la vostra disposició en aquesta pàgina (vegeu els fitxers al peu).

L'adhesió al protocol implica

  • Realitzar la formació de sensibilització als membres de l'entitat.
  • Utilitzar la  marca de la campanya en els materials de difusió.
  • Participar de les accions derivades del treball del protocol.
  • Aplicar el protocol davant d'actituds sexistes i discriminatòries.

 

TRÀMIT: ADHESIÓ D'ENTITATS AL PROTOCOL CONTRA LES AGRESSIONS SEXISTES

Més informació

Contacteu amb Joventut o amb el Casal de les Dones: [email protected] i [email protected].

Reus lliure de sexisme

Casal de Joves
Tel. 977 010 268 / Whatsapp 002373662

Horaris: De dimarts a divendres, de 10:00 a 14:00 h i de dilluns a dijous, de 16:30 a 19:00 h.

Carrer de Castellvell, 24


Casal de les Dones
Plaça de la Patacada, 9
Tel. 977 010 672

Horaris: De dilluns a divendres, de 8.00 a 22.00h

Plaça de la Patacada, 9

Casal de les Dones

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.