idCAT Mòbil per identificar-se

Per fer tràmits amb l'Ajuntament de Reus a través d'internet cal que t’identifiquis de manera segura i fiable. Recomanem l’idCAT mòbil. El pots aconseguir en menys d'un minut És molt fàcil:

  • Permet identificar-se i signar des de qualsevol dispositiu
  • No cal recordar cap contrasenya
  • No requereix la instal·lació de cap tipus de programari
  • És gratuït,
  • És un sistema segur i no té data de caducitat

Si tens més de 16 anys, pots tenir el teu idCat Mòbil.

T'ajudem a fer el clic

Necessites

  • DNI o TIE
  • La targeta sanitària del Servei Català de la Salut (TIE) o de MUFACE
  • Un telèfon mòbil

Pas a pas

1. Entra a l’adreça idcatmobil.seu.cat
2. Omple les dades que demana el formulari i valida.

Captura de pantalla del formulari de validació

3. Cada vegada que t’identifiquis amb l'idCAT Mòbil per fer un tràmit rebràs un codi.
Introdueix-lo quan te’l demani.

* Informació
Si no tens la documentació necessària per fer l’idCat mòbil, tens altres maneres segures d'identificar-te com el sistema Cl@ve PIN.

4. Si has completat correctament aquests passos ja tens identificació digital per fer tràmits i gestions amb l’Ajuntament de Reus i altres administracions. Enhorabona!

Segell Autonomia Digital Ciutadana

Vídeos Relacionats:
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.