La notificació electrònica

L’Ajuntament de Reus envia notificacions per informar la persona interessada d’una resolució o d’un acte administratiu que li afecta. Què has de fer si reps un avís sms al mòbil o un correu electrònic? T’expliquem com accedir a les teves notificacions, pas a pas.

1. Rebràs un avís dient que tens una notificació electrònica al correu electrònic i/o al mòbil de contacte que tens informat a la base de dades de l’Ajuntament de Reus.

  • Avís al correu electrònic de contacte
  • Avís al mòbil de contacte  amb missatge de text

2. Accedeix a l’enllaç del correu o del missatge de text

Obrir una notificació electrònica

3. Completa els camps amb el número de document identificatiu i mòbil o email i obtindràs un codi que et permetrà seguir. No necessites tenir un certificat digital per accedir a la notificació electrònica.

Ara bé, vols utilitzar un certificat digital per accedir-hi (idCAT mòbil, [email protected], idcat, dni o altres) clica sobre del botó corresponent i aniràs directement al pas número 7.

4. Si optes per rebre el codi, t' arribarà un missatge al mòbil o al correu electrònic.

5. Un cop rebut el codi, introdueix-lo a la pantalla següent.

Verificació de codi

6. Una vegada introduït el codi, el sistema el verificarà i et donarà accés a la teva bústia on trobaràs totes les teves notificacions. Podràs accedir-hi i descarregar-te-les sempre que vulguis.

Si has optat per utilitzar un certificat digital, entraràs directament a aquesta pantalla sense necessitat d’introduir el codi.

7. Tingues cura d’utilitzar Acrobat pdf per obrir un document donat que pot portar un document adjunt que només podràs veure si utilitzeu aquest lector de pdf.

Notificació amb pdf

8. Una vegada obert el document, en l’apartat assenyalat a la imatge podràs veure si té un document adjunt que també cal obrir.

Captura de pantalla d'un document adjunt

9. Si has completat correctament aquests passos has accedit ja a la notificació. Enhorabona!

Segell Autonomia Digital Ciutadana

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.