La Carpeta Ciutadana

A l’Ajuntament de Reus  hi ha una carpeta que porta el teu nom i que simplifica el teu dia a dia. Et permet fer gestions i tràmits o comunicar-te amb l’Ajuntament de Reus de manera directa. Des del teu mòbil, ordinador o tauleta. Les 24 hores: és la teva carpeta.

Què necessito?

Per accedir-hi cal un identificador digital com idCAT Mòbil.

Comencem?

  • Entra a seu.reus.cat i selecciona la carpeta que s’adapta a tu: la Carpeta Ciutadana.
  • Identifica’t per accedir al teu espai, amb un identificador oficial com idCAT Mòbil.

I ara, explora!

  • A la vista ràpida, veus una selecció de les informacions més rellevants per al teu perfil. Comprova les teves dades, fes clic en els tràmits destacats i accedeix als gràfics per veure a un cop d'ull informacions importants.

captura gràfics

 

  • Mou-te a través del menú selector per veure totes les opcions: les comunicacions electròniques, els teus expedients i dades econòmiques, les teves inscripcions i cites concertades, els tràmits  i més.
captura del menú selector

 

Descobreix una nova manera de relacionar-te amb l’Ajuntament de Reus:

  • cursor+ transparent
  • + fàcil
  • + actual
  • + personalitzada

La Carpeta Ciutadana és un pas més cap a l'Autonomia Digital Ciutadana. Seu.reus.cat i comencem! 


Vídeos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.