Cita prèvia, pas a pas

Aquesta és una guia pas a pas per obtenir cita prèvia per ser atès a les oficines d'atenció ciutadana de l’Ajuntament de Reus. Hi més d'una manera de fer-ho. Escull la que et sigui més còmoda: des del tràmit que trobaràs a la seu electrònica o des del portal de cita prèvia. Al peu d'aquesta pàgina, també t'expliquem com anul·lar o modificar una cita.

A. Primera forma d’obtenir la cita prèvia. A través del tràmit.

 • Connecta’t a la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus https://seu.reus.cat/ i fes una cerca en el cercador de tràmits. Posa una paraula que identifiqui el tràmit pel qual vols demanar cita prèvia i prem el botó cercar.

 • El sistema desplegarà tot allò relacionat amb la paraula que has posat. Clica sobre el tràmit de la llista que et presenta el sistema.

 

 • En la pestanya “Com puc tramitar-ho?” trobaràs informació dels diferents canals disponibles per fer el tràmit i també de les diferents oficines que fan atenció sobre aquest tràmit.
  Si vols obtenir cita per ser atès, només cal que premis sobre el botó demanar cita prèvia que hi ha al costat de cada oficina d’atenció.

  Recorda també llegir les pestanyes detall del tràmit, documentació i impresos i responsable, et donarà molta informació sobre el tràmit, documents que has de tenir a disposició per fer el tràmit i formularis que has d’emplenar en el transcurs de la teva petició.

 

 • Revisa la informació del tràmit i escull el dia i l’hora
 • Completa la informació amb les teves dades personals i de contacte i accepta el tractament de les dades personals i la gestió d’avisos.

 

Si tot ha anat bé, obtindràs la confirmació de la cita en pantalla i rebràs un sms i correu electrònic de confirmació de la cita

Seguiu les instruccions de la cita per tal que sigui útil. Si no pots assistir a la cita, anul·la-la perquè una altra persona pugui aprofitar el teu torn. Siguem solidaris!!!

B. Segona forma d’obtenir la cita prèvia, a través del portal de cita prèvia.

 • Posa en el navegador la següent url : https://citaprevia.reus.cat/ o entra a www.reus.cat i clica sobre l'enllaç a cita prèvia que trobaràs a la portada.
 • Apareixarà aquesta pantalla. Pitja damunt el botó : Sol·liciteu cita prèvia

 • Pots cercar pel nom del tràmit pel qual vols demanar cita prèvia o per l’oficina on vols ser atès.
 • Escollida l’opció, caldrà que despleguis el tràmit pel qual vols ser atès
 • Tot seguit i una vegada escollida l’oficina, canal d’atenció i tràmit se’t desplegarà el calendari de cites disponibles. Caldrà que escullis dia i  hora i acabis de completar la petició de cita amb les dades personals i dades de contacte.
 • Fes clic sobre el tractament de dades personals i la gestió d’avisos.

Enhorabona, si tot ha anat bé, obtindràs la confirmació de la cita i rebràs també avís per sms i correu electrònic.
... I recorda, si no pots assistir a la cita concertada, anul·la-la, una altra persona podrà aprofitar el torn.

Com anul·lar una cita prèvia

Posa en el teu navegador : https://citaprevia.reus.cat/ i clica sobre el botó Consulteu/anul·leu cita prèvia

Introdueix el document identificatiu de la cita demanada i quan se’t desplegui la cita, clica sobre el botó Anul·lar

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.