Reconeixements

La ciutat de Reus s’ha caracteritzat al llarg de la seva història per l’empenta dels seus ciutadans i ciutadanes i per la seva capacitat de projectar-se més enllà de les fronteres municipals.

El títol de Fill Il·lustre o Adoptiu, les Medalles o les Mencions Municipals són distincions honorífiques que tenen com a objectiu reconèixer públicament la tasca de les persones que, amb el seu esforç i el seu compromís cívic, professional, polític o personal, han contribuït a la millora de la societat i a la projecció del nom de Reus al món. L'acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat, pels voltants de la Festa Major de Misericòrdia, és l'acte central del lliurament d'aquestes distincions, que prèviament són aprovades pel Ple Municipal. 

Per la seva banda, la ciutat de Reus manté lligams forts i directes amb diverses ciutats, amb algunes de les quals  ha formalitzat aquesta relació destacada sota la fórmula de l’agermanament.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.