Casal de Joves

Taller realitzat al Casal de Joves.

El Casal de Joves vol ser l'espai de referència per als joves de Reus, on hi conflueixen les activitats, programacions, ofertes i serveis d'assessorament i atenció directa d'interès per al jovent, des dels 12 als 30 anys. El Casal de Joves també és el lloc de referència per les polítiques municipals de joventut. 

A les dependències del casal s'hi pot trobar:

  • Oficina jove impulsada per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Reus i que aglutina els serveis  de les diferents administracions dedicats a l’emancipació juvenil.
  • Dues sales destinades a la realització de tallers, reunions, activitats i trobada per a les entitats juvenils.
  • Connexió Wi-Fi gratuïta a Internet.
  • Bucs d’assaig per a assajos musicals. Tres bucs insonoritzats, dos dels quals totalment equipats, destinats a activitats de formació musical amb lloguer per hores.
  • Voluntariat Europeu és un programa dirigit a joves d’entre 18 i 30 anys que et permet i viure una experiència intercultural, donar suport al desenvolupament de comunitats locals i ampliar els coneixements d'un idioma a través de la participació activa en un projecte de voluntariat. 
  • Servei de préstec de bicicletes és un servei de cessió de bicicletes pensat pel jovent que generalment es desplacen en vehicles de motor per anar a la feina o al centre d’ensenyament.
  • Oficina d’entitats. El Casal de Joves posa a disposició de les entitats i col·lectius un servei de secretaria. Aquest servei és gratuït i inclou diferents recursos.

 

Activitats
Cada trimestre, el Casal de Joves renova la seva oferta d'activitats programades, que es pot consultar al catàleg on també s'hi troba la informació sobre els serveis que es presten al Casal de Joves i a l'Oficina Jove.

Catàleg d'activitats del Casal de Joves

Inscripcions a les activitats

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.