Hospital Universitari Sant Joan

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus és l’hospital de referència de l’àrea bàsica de salut Baix Camp - Priorat.

Amb 93.000 metres quadrats i 120 milions d’euros d’inversió, és el projecte més ambiciós fet mai a la ciutat. Es materialitza al 2010, sota l’impuls de l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya.

El centre disposa de l’expertesa professional i de la dotació tecnològica necessàries per donar el millor servei a cada usuari. Així, està preparat per ser referència en determinades especialitats com Oncologia, Cirurgia Bariàtrica, Cirurgia Plàstica i Reparadora, Medicina Vascular o Cirurgia Toràcica, tot tenint molt present la seva vocació universitària.

Gestió

Des del juliol del 2020 l’Hospital forma part de l’Entitat de Dret Públic (EDP) Salut Hospital Sant Joan de Reus – Baix Camp.

Es tracta d’una entitat de dret públic, adscrita a la Generalitat de Catalunya a través del Servei Català de la Salut, i amb presència municipal, com a fórmula per garantir l’arrelament al territori.

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus obre així al 2020 una nova etapa que permet desplegar una visió de l’atenció sanitària en xarxa i en  conjunt del Camp de Tarragona; assegurar la presència de la recerca i la  universitat, garantir la formació i qualitat de l’activitat  assistencial del centre sanitari, així com la cartera de serveis. Al mateix temps, es posen les bases per fer possible la seva ampliació, en  benefici de la ciutadania i els pacients. Aquests aspectes queden recollits en el «Conveni regulador per a la racionalització de l’activitat  assistencial del sistema públic de salut al Camp de Tarragona i a les  Terres de l’Ebre».

Hospital Universitari Sant Joan
Av. del Dr. Josep Laporte, 2
Tel. 977 31 03 00

Av. del Dr. Josep Laporte, 2

Hospital Universitari Sant Joan

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.