Mapa cultural

El Mapa cultural és una eina de localització dels principals equipaments i actius culturals, públics i privats, georeferenciats al mapa de ciutat (Geoportal).

Accedir al Mapa cultural al Geoportal

El Mapa cultural conté al voltant de 300 registres dels àmbits següents:

 • ART AL CARRER: amb les creacions d’artistes de diferents èpoques i estils  que han deixat testimoni als carrers i places de la ciutat de Reus.
 • AUDITORIS I SALES DE CONCERT: La ciutat de Reus compta amb diversos espais dotats de la infraestructura necessària per a la programació d’activitats musicals. 
 • BIBLIOTEQUES I LLIBRERIES: Reus compta amb diferents espais i serveis relacionats amb el foment de la lectura. Cal destacarne, entre d’altres, les dues biblioteques públiques municipals: la Biblioteca Central Xavier Amorós i la Biblioteca Local Pere Anguera.
 • EDITORS I IMPREMPTES: Espais i serveis relacionats amb el món de l’edició i la impressió de documents a Reus.
 • PATRIMONI LINGÜÍSTIC (ja sigui material o immaterial): amb la informació d’espais i serveis relacionats amb el foment del coneixement i l’ús de la llengua catalana.
 • PUNTS D’INTERÈS CULTURAL: Reus ofereix nombrosos llocs i racons per descobrir, per això en el mapa hi ha diferents els punts d’interès cultural més importants de la ciutat.
 • TEATRES I CINEMES: Espais escènics amb programació estable de les arts en viu. Teatre Fortuny i Teatre Bartrina amb participació pública, la resta d’espais amb gestió privada i associativa on la programació forma part de l’espai professional i l’amateur. L’art cinematogràfic és representat als cinemes locals i els seus estudis es desenvolupen a l’Escola de Cinema de Reus.
 • ENTITATS I CENTRES CULTURALS: Una de les parts indispensables de la intensa activitat cultural de la ciutat està formada per les iniciatives i programes de la gran quantitat d’entitats, agrupacions i centres culturals que enriqueixen el teixit associatiu, amb persones que comparteixen inquietuds i que s’encarreguen, a més de l’interès cultural, de la cohesió social a través d’àmbits com la música, la dansa, l’art, la festa o la lectura, entre altres.
 • MONUMENTS I ESPAIS HISTÒRICS: recull edificis, monuments, espais i restes històriques vinculats al passat i a la història de la ciutat de Reus.
 • MUSEUS I GALERIES: amb els museus, sales d’exposicions i galeries d’art.
 • MÚSICA, DANSA I ARTS PLÀSTIQUES: La ciutat aglutina una immensa quantitat d’entitats dedicades a l’àmbit de la música, la dansa i les arts plàstiques que ofereixen activitats per a tota manera de públic. La intensa tasca d’aquestes entitats posa de manifest la riquesa del teixit cultural de la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.