Corals infantils

Reus Cultura convoca cada dos anys el Premi Ciutat de Reus per a corals infantils, per promoure la creació musical i proveir les corals i les escoles de música de repertori adaptat a les estètiques actuals.

Les composicions premiades es publiquen en el cançoner virtual, en aquesta pàgina web i és de lliure difusió.

A través de la Trobada de Corals Infantils, es dóna a conèixer el Premi Reus de Composició, i se’n potencia la utilització. És, així mateix, una manera de relacionar la trobada amb els actes de convocatòria i lliurament de premis.

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)
Sant Joan, 27
Tel. 977 010 650

Horaris: Atenció al públic: de dilluns a divendres de 10.00 h a 14:00 h.

Any: 1900

Arquitecte: Lluís Domènech i Montaner

La Casa Rull va ser encarregada pel notari Pere Rull i Trilla a Domènech i Montaner en un període de gran expansió del Modernisme. Per primera vegada a Reus, apareix en un balcó de pedra el traç de coup de fouet característic de l'Art Nouveau. També per primera vegada a Reus, el maó, material reservat per a les construccions industrials, és utilitzat per a un habitatge. Altres motius ornamentals d'inspiració medieval tenen el segell modernista de Domènech; dracs, símbols relacionats amb el propietari i la seva professió com  la ploma i les balances, així com, l'escut heràldic i merlets rematant la façana.

Edifici declarat bé d'interès cultural. Jardí visitable.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.