Pla Local d'Habitatge

Imatge Pla Local d'Habitatge de Reus

El Pla Local d'Habitatge (PLH) de Reus 2014-2021 és un document tècnic que, a partir de l’anàlisi de la situació de l’habitatge i de les condicions socioeconòmiques, defineix i concreta les actuacions que cal desenvolupar des de l’Ajuntament de Reus per fomentar que els ciutadans assoleixin el dret a gaudir d’un habitatge digne.

La revisió del Pla Local d'Habitatge analitza la situació de l’habitatge a la ciutat, així com les condicions socioeconòmiques que l’envolten. A la vegada, el pla recull les noves necessitats socials vinculades a l’habitatge i els nous riscos d’exclusió social residencial producte de la crisi econòmica.

Informa't

Us convidem a consultar els documents íntegres del Pla Local de l'Habitatge que adjuntem en els "Fitxers relacionats", al peu d'aquesta pàgina. Si voleu consultar un resum de la diagnosi que fa el document i les propostes que s'hi recullen, cliqueu a:

 

Oficina d’Habitatge
Pl. Baluard, 1
Tel. 977 010 071

Horaris: De dilluns a divendres, de 8.30 a 14:00 h.

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina d’Habitatge

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.