Targeta jove

La Targeta Jove de Reus s'adreça a totes les persones de la ciutat que tenen entre 12 i 30 anys per tal que gaudeixin d'avantatges i descomptes. Fer-se la Targeta Jove és gratuït; només cal omplir un formulari que us facilitaran al Casal de Joves amb el DNI. Si ets menor de 14 anys caldrà que vagis acompanyat del teu pare/mare o tutor/a.

El nombre d'avantatges incrementa any rere any, especialment en el camp de l'ensenyament i la formació i en el de l'esport i l'oci, que són els àmbits on els joves manifesten més interès i on han utilitzat amb més freqüència els descomptes que ofereix la targeta. Tant els avantatges que ofereix la Targeta Jove com els descomptes que realitzen els establiments col·laboradors poden consultar-se al web de joventut: http://www.joventutreus.cat/targeta-jove

A més, la Targeta Jove serveix com a 'T10 Jove' per anar amb autobús, i pot carregar-se a tots els quioscs ROSLENA de la ciutat de Reus, facilitant així la comoditat d'ús d’aquesta targeta de transport urbà amb descompte.

Els joves de Reus poden disposar d’una targeta a la seva mida que inclou tot un seguit d’avantatges:

  • Imatge del dors de la Targeta Jove, Targeta Jove i T10 de transport urbà en una sola targeta.
  • Descompte en activitats culturals i d'oci.
  • Descompte en les entrades a les piscines municipals.
  • El 25% de descompte en la venda anticipada d'entrades al teatre Bartrina
  • Descomptes en botigues i establiments comercials col•laboradors.
  • El 20% de descompte en les activitats i tallers que es programen al Casal de Joves.
  • El 30% de descompte en el lloguer dels bucs d'assaig musical del Casal de Joves.

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.