Pla antifrau

Qualsevol entitat, decisora o executora, que participi en l’execució de les mesures del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de Next Generation ha de disposar d’un «Pla de mesures antifrau» que li permeti garantir i declarar que, en el seu respectiu àmbit d’actuació, els fons corresponents s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular, pel que fa a la prevenció, detecció i correcció del frau, la corrupció i els conflictes d’interessos.

En aquest context, l'Ajuntament de Reus aprova el 22 de desembre de 2021 el Pla de Mesures Antifrau que pots consultar en el següent enllaç:

Consultar el Pla de Mesures antifrau (web de Transparència.reus.cat)

El Pla de Mesures antifrau preveu un procediment per a la denúncia d’irregularitats a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Així, s'habilita un formulari anònim de denúncies a través del qual qualsevol persona podrà notificar les sospites de frau i les presumptes irregularitats que, a aquest respecte, pugui haver detectat. El formulari garanteix l'anonimat del denunciant.

Bústia anònima de denúncies

 

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.