Identificar-se com a persona jurídica

Hi ha dues maneres d'identificar-se per fer un tràmit telemàtic en nom d'una empresa o entitat:

Identificar-se a la seu electrònica

  • Si teniu 'Certificat de representant' podeu actuar directament com a sol·licitants.

Aquesta opció us dona accés a la Carpeta Empresa. Podreu fer tots els tràmits des d'un sol lloc i consultar les notificacions que us envia l'Ajuntament de Reus com a empresa o entitat.

Voleu obtenir el Certificat de representant? Podeu fer-ho a la seu electrònica de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre. Vegeu el tutorial.

  • Si accediu amb el vostre identificador personal, haureu d'actuar com a representants.

El podeu utilitzar si sou membres de la Junta directiva de l'entitat.

Identificar-se és fàcil amb l'idCat Mòbil o Clave Pin per fer determinats tràmits en nom de l'empresa o entitat. Això no obstant, l'identificador personal no dóna accés a la Carpeta Empresa, on es reben totes les notificacions que emet l'Ajuntament de Reus.

No teniu id personal? Us recomanem l'idCat Mòbil. Us expliquem com aconseguir-lo en aquest tutorial.

Vídeos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.