Web d'entitats

El web entitatsreus.cat és un espai gratuït al servei de les entitats de Reus, que els permet fer difusió de les seves activitats en un espai centralitzat del moviment associatiu i que facilita la construcció d’oportunitats futures de treball en xarxa. S'hi pot trobar tota la informació relacionada amb les entitats, com ara:

  • Directori d'entitats
  • Guia de recursos i serveis
  • Agenda
  • Notícies

La web acull totes les entitats que estan registrades al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes, i dóna la possibilitat d’actualitzar els propis continguts a aquelles entitats que manifestin el seu interès.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.