Sol·licitar una subvenció. Pas a pas

GUIA PER A ENTITATS: Demanar una subvenció i fer tràmits
GUIA PER A ENTITATS: Demanar una subvenció i fer tràmits
GUIA PER A ENTITATS: Demanar una subvenció i fer tràmits
GUIA PER A ENTITATS: Demanar una subvenció i fer tràmits

L'Ajuntament de Reus obre periòdicament la convocatòria de subvencions adreçades a entitats per al foment d'activitats de diferent naturalesa: culturals, tradicionals i festives, d'interès per als joves, per a projectes de cooperació, entre d'altres.

La participació en una convocatòria oberta de subvencions requereix la presentació d'un tràmit, necessàriament per via telemàtica, donat que les entitats estan obligades a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics

En aquesta pàgina, posem a disposició de les entitats una guia per sol·licitar una subvenció a l'Ajuntament de Reus en 10 passos.

La sol·licitud d'un ajut o subvenció és un tràmit més de la seu electrònica. Per tant, aquesta guia la pots utilitzar per fer aquests i altres tràmits com a empresa o entitat.

Comencem?

Selecciona el tràmit

  • Entra a seu.reuscat des del teu navegador per ana a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de reus. Clica a la pestanya de 'Tràmits' i selecciona per temàtica 'Beques, ajuts i subvencions'.

 

  • O cerca pel nom del tràmit.
  • Escull el tràmit, i comprova que està dins el termini de presentació de sol·licituds.
  • Clica a l’enllaç per accedir a la informació completa del tràmit. I selecciona la pestanya 'Com puc tramitar-ho' per iniciar el tràmit.

Identifica't

Arriba un dels moments clau: la identificació: 

  • Si tens 'Certificat de representant' pots actuar directament com a sol·licitant. Aquesta opció et dona accés a la Carpeta Empresa. Podràs fer tots els tràmits des d'un sol lloc i consultar les notificacions que us envia l'Ajuntament de Reus com a empresa o entitat.

Vols obtenir el Certificat de representant? Pots fer-ho a la seu electrònica de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.

  • Si accedeixes amb el teu identificador personal, hauràs d'actuar com a representant.

El pots utilitzar si ets membre de la Junta directiva de l'entitat.
Identificar-se és fàcil amb l'idCat Mòbil o Clave Pin per fer determinats tràmits en nom de l'empresa o entitat. Això no obstant, l'identificador personal no dóna accés a la Carpeta Empresa, on es reben totes les notificacions que emet l'Ajuntament de Reus.

Sol·licita

  • Una vegada identificat, emplena la sol·licitud i adjunta els documents que s’indiquen.
  • Finalment, accepta la veracitat de les dades i si tot és correcte, envia-les.
  • I l’últim pas! Tot és correcte? Verifica i marca signar

Si has realitzat el tràmit correctament obtindràs del sistema el comprovant PDF de la tramitació amb el número de registre d’entrada, data i hora de presentació. El tràmit s’haurà finalitzat correctament

Tot bé?
En cas de patir alguna incidència tècnica ens ho pot notificar a través del formulari incidències.

Som-hi? seu.reus.cat i comencem!

 

Sol·licita una subvenció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.