Sol·licitar una subvenció. Pas a pas

L'Ajuntament de Reus obre periòdicament la convocatòria de subvencions adreçades a entitats per al foment d'activitats de diferent naturalesa: culturals, tradicionals i festives, d'interès per als joves, per a projectes de cooperació, entre d'altres.

La participació en una convocatòria oberta de subvencions requereix la presentació d'un tràmit, necessàriament per via telemàtica, donat que les entitats estan obligades a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics

En aquesta pàgina, posem a disposició de les entitats una guia per sol·licitar una subvenció a l'Ajuntament de Reus en 10 passos.

Portada de la Guia per sol·licitar subvenció

Identificar-se

Si teniu dubtes sobre la identificació digital de persones jurídiques, podeu consultar reus.cat/ipj.

 

Sol·licita una subvenció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.