Catàleg d'immobles disponibles

En aquest espai trobareu el catàleg d’immobles que l’Ajuntament de Reus o les empreses municipals posen a disposició de persones o empreses interessades.

La relació d’immobles que apareix al web és merament informativa. L’adjudicació dels immobles es farà després dels corresponents processos de licitació pública, dels quals s’informarà expressament als interessats, i seguint tots els tràmits d’informació pública que acompanyen aquests procediments.

Què busques?

          
     
 
     
   


Darrera actualització: Novembre 2023

T'interessa?

Si hi esteu interessats, contacteu amb [email protected] per conèixer les condicions.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.