Reus Wifi

Punts de connexió de Reus Wifi

«Reus Wifi» neix en el marc del projecte Reus Smart City amb la voluntat d’oferir connexió gratuïta a internet tant a la ciutadania com als visitants i promocionar la ciutat i el sector econòmic (comerç, oci, restauració…). El projecte inicial evoluciona cap a un nou concepte de més abast. L'Ajuntament de Reus es posiciona per facilitar que la ciutadania tingui accés a internet, com un mecanisme essencial per gaudir del dret a la informació i, alhora, eliminar la bretxa digital.

Com?

  • Amb l'extensió de la xarxa Reus Wifi, que dóna cobertura en la via pública.
  • Amb accés wifi gratuït als equipaments i a la flota d'autobusos municipals.
  • Promovent la col·laboració entre ciutadania per compartir connexions wifi, i la consciència ciutadana envers la necessitat de compartir recursos per avançar cap a una societat més cooperativa i menys individualista, creant una xarxa de suport mutu, solidari i per trencar l'aïllament.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.