Com arribar a... Consulta a través de Google Transit

L’aplicació Google Transit permet planificar els recorreguts per la ciutat de Reus en transport públic, a peu i en vehicle privat. Google Transit indica com anar d’un punt a un altre de la ciutat tenint en compte totes les opcions de transport combinades, incloent les possibilitats de transbord entre línies i tenint en compte els horaris de pas de l’autobús per les parades i per tant el temps d’espera per arribar a destinació.

Aquesta aplicació opera amb la informació facilitada per Reus Transport sobre recorreguts, parades i freqüències de pas dels autobusos urbans. S’hi accedeix a través de www.google.com/transit.

Aplicatiu Google Transit

Si el que voleu és desplaçar-vos en transport públic per Catalunya, podeu fer servir aquesta eina que facilita el portal «Mou-te» de la Generalitat de Catalunya:

Enllaçbanner de mobilitat

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.