Transport públic urbà

Marquesina i vehicle de Reus Transport.

L’empresa municipal Reus Transport, gestiona dotze línies d’autobús que cobreixen tota la trama urbana amb una atenció especial sobre l’accés als centres educatius a través de les línies 40, 41 i 42 i amb una línia, la 50, que connecta la ciutat amb l’aeroport. La línia 60 dóna cobertura a la zona del campus Bellisens, l'hospital i el Tecnoparc, amb la plaça de les Oques com a punt inicial de partida, i la línia 20 s'ha allargat per enllaçar el barri de la Immaculada amb l'hospital de Sant Joan.

Els autobusos interurbans més freqüentats pels usuaris de Reus, els que connecten la ciutat amb Salou i amb Tarragona, es poden agafar a l’estació d’autobusos, on hi fan parada també les línies urbanes.

La freqüència d’ús del transport públic urbà es bonifica a través de les targeta T-Mes, que permet fer un nombre il·limitat de viatges durant 30 dies. Els escolars també poden disposar de targeta pròpia, que conté deu viatges per realitzar en un màxim de sis mesos.

Els horaris de totes les línies i els recorreguts també poden consultar-se al lloc web de Reus Transport.

A més, Reus Transport informa de les incidències a través del Twitter: http://twitter.com/reustransport.

Estació d'autobusos
Avinguda de Salou, 2-24

Avinguda de Salou, 2-24

Estació d'autobusos

Reus Transport
C/ Sardà i Cailà, s/n, Edifici Mercat Central
Tel. 977 300 006

Horaris: Atenció al públic. De dilluns a dijous de 8 a 14 i de 15 a 17 h. Divendres: 8 a 14 h.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.