Servei d'orientació

El Servei d'Orientació d'Àmbit Comunitari (SOAC) ofereix orientació acadèmica a l'alumnat i les seves famílies.

Què fem?

Acompanyar i donar suport a l'alumnat de 0-20 anys i les seves famílies en el desenvolupament d'itineraris educatius personalitzats.

És un servei d'atenció personalitzada amb cita prèvia

Guia d'estudis

A la Guia d'estudis hem reunit tota l'oferta de cicles formatius de grau mitjà (CFGM) i superior (CFGS), graus universitaris, programes de formació i inserció (PFI), itineraris formatius específics (IFE) i ensenyament per a adults (CFA) que pots cursar a Reus, Baix Camp, Tarragona, Vila-seca i Salou. Amb descripcions dels estudis, requisits d'accés, centres on s'ofereix i sortides professionals.

Consulta la Guia d'estudis al web joventutreus.cat

Contacte

SOAC - Servei d'atenció personalitzada amb cita prèvia. Dades de contacte

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.