Oficina Municipal d'Escolarització

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) de Reus actua en el procés d'escolarització dels nivells d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Informa de l'oferta educativa, de les normes que regulen el procés de preinscripció, matrícula i admissió i de la zonificació escolar, ja que el procés d'admissió de l'alumnat als centres docents és un moment important dins el calendari escolar.

L'horari d'atenció al públic és de 9 a 14h de dilluns a divendres.Tanquem la setmana del 15 d'agost i del 27 al 30 de desembre.

Cal demanar cita prèvia als telèfons  977 010 010 o al 977 010 046.  O bé a la web 

CITA PRÈVIA 

 Les funcions de l'OME són:

  • Desenvolupar i aplicar actuacions d'acompanyament i suport de les famílies en el procediment d'admissió

  • Oferir a les famílies informació sobre l'oferta educativa dels centres del Servei d'Educació de Catalunya ubicats en el seu municipi, especialment en relació amb la informació a què es fa referencia a les zones educatives

  • Rebre i tramitar sol·licituds d'admissió als centres del municipi integrats en el Servei d'Educació de Catalunya

  • Donar publicitat als resultats del procés de preinscripció en els centres educatius del municipi

  • Coordinar les jornades de portes obertes dels centres educatius del municipi, amb l'acord dels centres afectats

  • Promoure campanyes informatives adreçades a les famílies sobre el procediment d'admissió als centres educatius del municipi, al conjunt de centres de Servei d'Educació de Catalunya d'acord amb els principis de lleialtat amb relació al conjunt d'aquests centres, garantia de veracitat iequanimitat

  • Acollir les comissions de garanties d'admissió respectives

  • Participar en la formulació de la proposta de les zones educatives

  • Altres funcions que se li puguin atribuir relacionades amb les anteriors

 Als desplegables de l'esquerra podeu trobar informació sobre els centres educatius de Reus i el procés de preinscripció i matrícula entre d'altres. 

Enllaç vídeo REUS CIUTAT EDUCADORA 

Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Tríptic OME 3427.2 KB
Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer de Rosselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046. En periodes de preinscripció d'educació infantil, primària i ESO de 8.30 a 14 i tardes amb cita prèvia.

Carrer de Rosselló 2-8

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.