Oficina d’Habitatge

L’Oficina d’Habitatge és l’espai on el ciutadà pot conèixer les diferents opcions que té al seu abast a l’hora de trobar un habitatge i, de manera específica, quins són els processos que cal seguir per acollir-se a qualsevol de les iniciatives públiques en aquest àmbit.

Amb plantejament de finestreta única, l’oficina també realitza funcions d’assessorament i de gestió i tramitació d’ajuts en els camps següents:

  • Habitatge protegit
  • Rehabilitació
  • Intermediació en el parc privat

Tràmits relacionats amb l'habitatge

Convocatòria d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges

Us informem que l'Ajuntament de Reus posa en marxa dos programes de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i d’edificis de la ciutat, en el marc de les accions previstes en el Pla Reactivem Reus. La convocatòria s'obre a l'octubre de 2020, amb un termini de tres mesos, prorrogable.

Amplieu la informació en relació als ajuts a la rehabilitació d'habitatge

Oficina d’Habitatge
Pl. Baluard, 1
Tel. 977 010 071

Horaris: De dilluns a divendres, de 8.30 a 14:30 h.

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina d’Habitatge

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.