Nutrisalt

Nutrisalt, projecte d'innovació en nutrició i salut

L’Ajuntament de Reus impulsa el PECT Nutrisalt amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori: la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV, EURECAT i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). El PECT NUTRISALT és un projecte orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització que s’emmarca en la política d’especialització territorial de la regió definida al llarg de l’última dècada. Compta també amb la col·laboració del teixit empresarial, de manera especial des del Cluster de Nutrició i Salut AINS, i de diferents ajuntaments del Camp. Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, compta amb un pressupost d’1.924.619 euros, cofinançants al 50% amb fons provinents del (PO) FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona.

Actuacions
Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, el PECT NUTRISALT planteja tres eixos de treball dins dels quals s’estructuren operacions específiques:

  • Eix 1. Apropar les tecnologies per donar valor afegit als productes alimentaris de proximitat i al benestar dels consumidors: Afegir valor als productes propis i de proximitat; i Crear nous productes alimentaris.
  • Eix 2. Assegurar la no toxicitat dels productes amb la creació de plataformes de suport tecnològic a la indústria de la nutrició humana i animal local en ecotoxicitat i seguretat alimentària: Assegurar la no toxicitat dels aliments; Reduir l’impacte sobre el medi ambient; i Dotar el territori d’estructures de suport a les empreses
  • Eix 3. Planificar el futur desenvolupament regional i suport a la competitivitat de les empreses i els productes agroalimentaris: Facilitar la comercialització i internacionalització i la creació de noves empreses; i Impulsar espais de cocreació de productes i nous models de negoci.

www.nutrisalt.reus.cat

Logos dels impulsors i col·laboradors

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.