Mas Carandell

Mas Carandell és la seu de l'IMFE.L’Institut Municipal de Formcaió i Empresa (IMFE) Mas Carandell dissenya i executa polítiques actives d’ocupació i fomenta la cultura de l’aprenentatge al llarg de tota la vida com a estratègia per afavorir l’ocupació i la igualtat d’oportunitats, la integració social i el desenvolupament sostenible.

La Fundació Mas Carandell contribueix a fer que les empreses i els seus recursos humans millorin les seves capacitats d’adaptació al canvi oferint programes de formació continuada i serveis de consultoria, mitjançant una oferta a mida per a cada persona i per a cada organització, d’acord amb les seves necessitats de desenvolupament. 

Per conèixer tota l'oferta formativa i per a més informació podeu visitar la pàgina web del Mas Carandell, i el Facebook i Twitter de Mas Carandell.

Mas Carandell (IMFE i Fundació)
Carrer de Terol, 1
Tel. 977 010 850

Tipus de finançament: centre públic

Més informació: fitxa del centre

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.