Reus Espais Vius

Logo Reus Espais ViusLa regidoria d’Empresa i Ocupació ha presentat el projecte Reus Espais Vius amb l’objectiu de dinamitzar l’eix comercial dels ravals de Robuster i de Sant Pere, un projecte inclòs al Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat i que té com a punt de partida la reactivació dels espais comercials buits.

Amb una metodologia pròpia basada en l’aplicació estratègica d’idees innovadores, actua amb la finalitat de provocar una transformació positiva en un espai o una zona en benefici d’emprenedors, propietaris de locals i també veïns i visitants.

La zona d’actuació del projecte s’ha escollit per la seva proximitat al centre de la ciutat, amb una capacitat d’atracció de gent important i que, a la vegada, té un percentatge considerable de locals buits. La voluntat de l’Ajuntament és poder ampliar les zones d’actuació si el model funciona.

A través del Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus es posa a disposició una partida de 150.000 euros destinada a donar ajuts als emprenedors i a subvencionar part de les millores en els locals per fer-los més atractius i adequar-los a les necessitats dels nous negocis.

A més, mitjançant un acord amb la regidoria de Cultura i Política Lingüística del consistori, s’ha previst una acció artística per decorar els aparadors i els interiors dels establiments mentre no s’omplin.

El pla de desenvolupament del projecte Reus Espais Vius preveu un període de 2 anys.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.