Servei d'assessorament a l'empresa i l'emprenedoria

Els nous emprenedors i les petites i mitjanes empreses trobareu aquí un conjunt de serveis i programes adequats a les necessitats específiques de cada empresa.

Suport a la creació d'una nova empresa
Assessorament individualitzat per un professional especialitzat en emprenedoria i itineraris d’acompanyament amb professionals experts en cada àmbit.

  • Assessorament tècnic i suport per a la realització del pla d'empresa.
  • Informació sobre tràmits administratius i formes jurídiques.
  • Informació sobre les diferents línies de finançament
  • Tràmits per a la sol•licitud de subvencions a les empreses i capitalització de l'atur.
  • Informació sobre contractació laboral i seguretat social.
  • Adreces d'organismes oficials.
  • Informació de possible localització i ubicació empresarial.
  • Difusió de premis, jornades i cursos per a la creació d'empreses.
  • Assessorament i suport a les empreses per al traspàs del seu negoci.
  • Altres tipus d'informació empresarial.

Programa d'acompanyament a l’emprenedoria

Consulta l'oferta i inscriu-t'hi 

Suport a sectors estratègics

Assessorament individualitzat i programes d’incubació per per aquells sectors claus necessaris per enfortir el teixit productiu de la ciutat.

Programa d’incubació de projectes d’Economia Social i Solidària

Suport especialitzat

Assessorament especialitzat que busca l'excel·lència per a les persones emprenedores i programes específics d’aspectes imprescindibles per consolidar i fer créixer l’empresa.

Càpsules d'innovació i estratègia

Temes de futur per aplicar al present.

T’acompanyem des de la proximitat

T’inspirem des de la professionalitat

AJUNTAMENT DE REUS / REGIDORIA D’EMPRESA I OCUPACIÓ

Servei gratuït amb cita prèvia. Ubicat a l'Antic Hospital

Per engegar un projecte

El servei de creació d'empreses i suport a l'emprenedoria t'ofereix assessorament gratuït a empreses i a les persones emprenedores amb nous projectes empresarials.

Formulari d'assessorament per engegar un nou projecte

Per reemprendre

La Reempresa és un model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Formulari per reemprendre

 

Cooperativisme, economia social i solidària

Si el que vols és crear una cooperativa, t’oferim assessorament, informació i acompanyament expert de la mà de l’Ateneu Cooperatiu del Camp – CoopCamp.

Demana cita prèvia a través del correu [email protected] o trucant al 681623453 i CoopCamp contactarà per donar-te dia i hora.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.