Places residencials i centres de dia

L’increment de l’esperança de vida i el creixement vegetatiu de la població fan cada vegada més necessària l’existència de més places residencials per a la gent gran. Reus avança en aquesta direcció, i a través d’un conveni amb la Generalitat de Catalunya integrarà noves places a la xarxa de Serveis Socials d’Atenció Pública.

Més concretament, Sagessa s’encarrega de la gestió de les 64 places residencials i 25 de centre de dia del CAPI Marià Fortuny. 

Habitació de la residència del CAPI Marià Fortuny

CAPI Marià Fortuny
C/ Astorga, s/n
43205 Reus
Telèfon 977 776 802
www.grupsagessa.com

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.