Centre d’Art Cal Massó

Centre d'Art Cal Massó

El Centre d'Art Cal Massó és un espai de caire experimental i multidisciplinar, ubicat en una antiga fàbrica de licors i destinat a ser un punt de trobada i projecció dels nous creadors i les noves tendències de la cultura contemporània.

Inaugurat el 2007, amb la posada en funcionament de la sala fruit de la primera fase de la rehabilitació de l’antiga destil·leria Massó, la bona resposta del públic i creadors ha fet possible realitzar el projecte d’ampliació. S’ha triplicat l’espai disponible (ara disposa de més de 800m2) i s’ha adequat com a centre d’art contemporani tot el conjunt de l’edifici, bastit a principis del segle XX i atribuït a l’arquitecte Pere Caselles. 

Al 2013, es planteja una nova fórmula de gestió de l’espai, a través de la col·laboració entre l’Ajuntament i una empresa adjudicatària, formada per gestors culturals vinculats al món de la producció cultural i àudiovisual, que han plantejat una programació amb música en directe, cinema i teatre, i amb tallers i sessions específiques en diferents àmbits de les arts escèniques, com el circ, la dansa i l’expressió corporal en general.

Al 2019 inicia unanova etapa de la mà de Quatre Quaranta Gestió Cultural. La seva proposta de programació model té en compte les diferents disciplines creatives (arts plàstiques, noves tecnologies, teatre, música i dansa), sobre la que fa pivotar la programació anual de l'equipament.

WEB Cal Massó Reus

Centre d’Art Cal Massó
Carrer Pròsper Bofarull, 7

Carrer Pròsper Bofarull, 7

Centre d’Art Cal Massó

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.