Wifi a la via pública

Senyal de Reus Wifi al PallolLa xarxa municipal «Reus Wifi» dóna cobertura wifi gratuïta en la via pública al voltant dels punts que s'identifiquen clarament mitjançant la senyalització que veus a la imatge.

Com navegar?

A les zones de cobertura, selecciona la xarxa «Reus Wifi». Accedeix al portal, accepta les condicions d'ús i navega!

Punts d’accés wifi

Els trobaràs amb senyals "Reus Wifi" que indiquen la disponibilitat de cobertura wifi pública municipal gratuïta. 

Al mapa

Els punts d’accés a Reus Wifi estan identificats al Geoportal de Reus. Clica i localitza el que tens més a prop.

Consulta de punts wifi al Geoportal

Reus Wifi, un projecte Reus Smart City

L'Ajuntament de Reus inicia el desplegament de la xarxa de wifi obert i d'accés públic l'any 2016, dins del projecte Reus Smart City, amb la instal·lació de 16 punts. Aquesta xarxa inicial s'amplia progressivament amb la voluntat de donar cobertura local el més àmplia possible, per donar servei a la zona centre i també els barris de la ciutat.

S'amplia la cobertura amb Wifi4EU

L’any 2021, l'Ajuntament amplia la cobertura del wifi públic, gràcies el programa de la Unió Europea, Wifi4EU. El desplegament realitzat amb el projecte Wifi4EU amplia l'àrea de cobertura wifi amb una dotzena de nous punts.

L'Ajuntament de Reus aprofita la instal·lació de noves infraestructures per continuar ampliant l'abast territorial. Els busos municipals de Reus Transport també ofereixen servei de wifi gratuït.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.