Premi Ciutat de Reus

El Premi Ciutat de Reus per a corals infantils que convoca l'IM Reus Cultura té com a objectius:

  • Promoure la creació musical
  • Proveir les corals i les escoles de música de repertori adaptat a les estètiques actuals

La convocatòria és bianual i d'àmbit internacional, s'adreça a persones vinculades a la creació i la pedagogia musicals, i no comporta cap tipus de pagament en concepte de drets d'inscripció.

El veredicte del jurat i el lliurament dels premis es faran públics durant Trobada de corals Infantils que es celebra a Reus. Les composicions guardonades es publicaran en el Cançoner Virtual que trobeu en aquesta mateixa pàgina web. En els fitxers adjunts, podeu consultar i descarregar-vos l'històric dels premiats, així com les darreres bases publicades del Premi Ciutat de Reus per a corals infantils.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.