Trobada de Corals Infantils

Finalitats

  • Facilitar un punt de trobada entre corals i donar oportunitats d’actuar en públic.
  • Donar a conèixer el Premi Reus de Composició, potenciar-ne la utilització i relacionar la trobada amb els actes de convocatòria i lliurament de premis.

Data de la Trobada

  • VI Trobada de Corals Infantils: 21 de  març de 2015.

Activitats

  • Les corals ofereixen actuacions individualment en diferents locals de la Ciutat amb entrada gratuïta. Prèviament ofereixen un tast del seu repertori en espais oberts (places i diversos racons del centre històric de Reus)
  • L’organització promou l’assistencia de les corals com a espectadors de les actuacions d’altres corals.
  • Com a cloenda de la Trobada, totes les corals canten una cançó comuna que s’envia prèviament a les entitats participants. Durant aquest acte, un any es convoca el Premi de Composició, i l’altre any es lliuren els premis. 

Organitzat per l’IMAC i corals de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.