DESPERTA'T I ESMORZA!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

12-16

Secundària
Objectius: 

Conèixer els diferents grups d’aliments que podem incloure en un bon esmorzar.
Aprendre la importància d’esmorzar abans d’anar a l’institut.

Descripció: 

Els nois i noies coneixeran quins grups d’aliments son els que formen part d’un esmorzar saludable i les implicacions que té aquest hàbit en la salut.

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili ofereix activitats de promoció d’una nutrició saludable realitzades per estudiants de quart del Grau de Nutrició Humana i Dietètica i supervisades per professorat de la URV.

Requisits: 

Es necessitaran els elements tecnològics bàsics per poder seguir les activitats.

Calendari: 
Les activitats estan programades per realitzar-se en una sessió d’aproximadament una hora. La sessió pot ser un dia a escollir entre les següents dates: • 30 octubre - 17 novembre • 26 febrer - 15 març
Horari: 

Les activitats es realitzaran en horari de matí. 

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: FACULTAT DE MEDICINA I CIÈNCIES DE LA SALUT
Persona de contacte: MARTA ROMEU FERRAN
Adreça: SANT LLORENÇ 21, 43201 REUS
Correu: [email protected]
Inscripció i més informació: http://www.fmcs.urv.cat/ca/estudis/pcomunitaries/
Full d’inscripció: Sí, es troben a la plana web.
Amb la col·laboració del Pla Educatiu d'Entorn de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.