Activitats i Recursos Educatius ARE

Logotip ARE

El programa d’Activitats i Recursos Educatius (ARE), que promou la regidoria d’Educació, és una concreció de la voluntat de la ciutat de Reus com a Ciutat Educadora i, per tant, un avenç en la idea de la coresponsabilitat social en l’Educació. La ciutat esdevé en una font d’educació per ella mateixa.

El programa ARE posa a l’abast dels centres educatius de la ciutat eines i activitats per tal d’eixamplar els recursos de què disposen per desenvolupar el currículum i que permeten incrementar les experiències de l’alumnat en els diferents àmbits i multiplicar així les seves oportunitats d'aprenentatge, esdevenint un instrument per a construir coneixement partir de l'experiència, per al treball en valors i per la construcció d'una ciutadania activa i crítica.

Aquest conjunt de propostes ajuden a treballar una escola per l’equitat i les oportunitats educatives, en xarxa, de proximitat i arrelada a la ciutat. Es fa a partir de la implicació dels serveis municipals, entitats de ciutat, empreses i altres ens en què participa l’Ajuntament, des del treball transversal i connectat.

Trobareu les ARE dividides en blocs temàtics i etapes educatives, per tal de facilitar la cerca, tant si sou docents, com famílies o ciutadania.

 

Accedir a les Activitats i Recursos Educatius ARE

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.